perjantai 29. maaliskuuta 2013

Uusi kamera + ratsastelua tiellä

Juu, tota noin otsikko. Ehkä ideapuutetta vähän...

27.3. Sain sitten vähän aikaisen synttärilahjan, Nikonin järkkärin mallia D5100. En ehtinyt suuremmin testailemaan kun piti lähteä Chapeliin ratsastamaan. Menin Kakella ja ihan oksti meni. Otin sen jälkeen pari kuvaa testiksi.






28.3. Menin sitten testailemaan tuota uutta kameraani yksikseni. Menin vääntämään Cassulla koulua tielle, sillä se on aivan täysin sula ja kun asunkin niin mettässä että siinä ei edes paljon autoja kulje. Olen mennyt talvella niin kapealla kentällä, että se tuntui jotenkin niin luksukselta kun voi tehdä ympyrän joka on ihan ympyrän kokoinen. Menin Cassulla niitä ympyröitä ja väistöjä. Ori kulki oikein nätisti. Pääasiassa videoin, mutta otin joitain randomeja kuvia.







29.3. Milla tuli meille ja mukaansa otti Casin ja Demin. Menimme siitä melko pian ulos koulua ratsastamaan sille samaiselle tielle, jolla olin Cassulla ollu eilen. Milla meni Demillä ja mä otin Lumikin. Lämppäsimme nopeesti ja aloimme mennä randomeja küreja. Minun suoritukseni keskeytty aina puol minuuttia ennen loppua auto, niin en saanut vedettyä ainuttakaan loppuun. Lumikki meni oikeen hyvin, ei mitään kaahotuksia tai mitään. Lopuks kävin laukkailees pellola tasapohjasilla... järkevää xD



 







Suihkari Wii! :P

Sit menimme sisälle ja aloimme työstää tätä blogia. Muokkasimme yläkuvan + Milla näytti miten bloggeria käytetään kun en itse osaa...
Tämän jälkeen rahtasimme kaks jalustaa, Casin ja Vihjeen, kahet estetolpat+kak puomia maitokärryjen avulla tielle. Huomattiin myös kun hypättin, et Pitkäperjantaina on yllättävän paljon liikennettä... Hypättiin siinä yksittäistä. Vihje pukitteli ja oli hermona aluks, mut se rauhottu ja kyllähän sieltä metri taittu. Milla innostu hyppäämään vähän korkeempaa ja aivan kuin huomaamatta rima olinkin jo 130cm jonka Milla ylitti kahdesti ilman kepparia (kasta kuva ja tokasta viedo). Vetäydyttiin siitä sitten sisälle viimeistelemään blogia ja Milla sitten lähtikin siitä.


Aikah....tarkka

2 kommenttia: