keskiviikko 7. elokuuta 2013

3.8. Ponitalli Celestyn kisat

Sori, teksti tulee myöhässä, mut halusin tän kaikist kisaajist kuvii ni jouduin odottelee niit pari päivää... Osasta kuvista kiitos Millalle :)

Joo, tosiaankin, olin ponitalli Celestyn kisoissa. Lähdettiin 10.45 Viltsun ja Millan kanssa kohti kisapaikkaa. Mulla oli matkassa Lumikki ja Vihje ja Millalla Cassu ja Cas. Kisat olivat kivat, oli tosi mukava tunnelma. Kisaajia oli mun lisäks kolme; Milla, Viltsu ja Alisa. Saavuttiin sinne ja vähän lämppäiltiin siinä ja heräteltiin itteemme ensimmäisiin luokkiin.

Ekana luokkana toimi ristikkoluokka. Milla aloitti luokan (ja näin koko kisat) ja onnistui kaatumaan ensimmäisessä lähdössään xD No, muilta suuremmilta feileiltä vältyttiin, paitsi että minäkin kerran kaaduin aika söpösti kunniakierroksen lopussa. Molemmat saatiin videolle =) Sijoituin luokassa kolamnneksi Lumikilla.
Seuraava luokka oli 40-50cm, joka alunperin oli tyyliluokka, mutta loppuen lopuksi olikin aikaluokka. En sijoittunut.
Kolmas luokka oli 50-60cm eikä tässäkään sijoitusta.
Neljäs luokka oli 60-70cm. Sijoituin tässä kolmanneksi Vihjeellä ja ensimmäiseksi Lumikilla. Tässä välissä taidettiin pitää ''ruokatauko'' ja käytiin syömäs. Pidettiin siin varmaan tunnin mittanen paussi.
Ruuan jälkeen oli viel kolme luokkaa jäljellä. 70-80cm tulin Lumikilla toiseksi. 90cm luokassa pokkasin ensimmäisen sijan Lumikilla ja toisen Vihjeellä. 100cm luokassa tulin Lumikilla kolmenneksi.

Sijoituksista olin tyytyväinen, kaksi ykkös-, kaksi kakkos- ja kolme kolmossijaa :)
Kisojen jälkeen Alisa piti minulle, Nellielle ja Viltuslle kouluvalmennuksen. Lähdettiin kotia kohti joskus viiden aikoihin. Kiitos vielä kivoista kisoista! :D 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti