tiistai 22. lokakuuta 2013

Helsinki International Horse Show 2013

Kovin pahoillani olen, kun en ole mitään saanu tänne aikaiseksi, mutta en ole mitään keppaiten parissa tohuillukkaan. Tämän viikon lauantaina on halloweenvaellus, ja siitä tulee postaus^^

Juu, elikkäs talli teki matkan Horse Showhun ja tietysti piti lähteä mukaan. Bussi lähi kello yhdeksän ja mukaan mun kaa sinne tuli Tirppa, Viltsu ja Milla. Kisat oli Hartwall-areenalla Helsingissä. Päästiin sinne joskus kahentoista jälkeen, niin, että ei nähty ensimmäistä kür-suoritusta. Kisat alko siis kür luokalla, jonka voitti muuten suomalainen. Ratsastajat oli valinnut tosí paljon popihtavaa kür musiikkia, ihan parilla oli tavallista klassista musiikkia.













Kür luokan jälkeen oli vajaan tunnin tauko, kun ratahenkilökunta rakensi esterataa. Estekorkeus tässä luokassa 140cm. En muista, kuka luokan voitti. 140cm luokan jälkeen oli 160cm luokka, jossa oli kaksi kierrosta. Ainoastaan yksi suomalainen pääsi toiselle kirerrokselle. Esteluokkien jälkeen oli tulishow, jossa tyypit heitteli kaikkii tulikeppei ja volttei ja tälleen. Tässä välissä oli taas tunnin tauko.







Näitä tilainteita oli tapahtumassa liian vähän ;(





Tällanen supertarkka kuva
Porsche <3
Tässä kuvassa joku heittää volttia+ kamera vaotteli pikkasen pitkään xDdd

Esteluokkien jälkeen alkoi iltaohjelma eli Saturday Night. Se alkoi 150cm esteluokalla. Esteitten jälkeen oli suomenhevoten indoor-niminen esitys, jossa esitettiin suomenhevosilla muodostelmaratsastusta. Sitten oli western-esityksen vuoro, jossa lännenratsastajat esittelivät reinig-liikkeitä. Viimeinen luokka oli kaksintaisteluluokka, länsi vastaan itä. Kenttä oli jaetu puoliksi ja molemmile puolille oli rakennettu identtiset esteradat. Siinä yleiön tehtävä oli kannustaa oma suosikkiratsastajansa voittoon, eli huutaa ja taputtaa niin paljon kuin jaksoi. Luokan voitti joku italialainen joka tietysti edusti länttä :)





(c) Milla
(c) Milla
Lähdettiin areenalta joskus kello 23.00. Kotona ja nukkumassa olin vasta 3.00.

2 kommenttia: