sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvää joulua kaikille!

Otsikkoideatvähissätaijoain.com

Koulu loppui perjantaina kymmeneltä. Saatiin todistukset ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Kaikkien aineiden ka oli 9,63, lukuaineiden 9,83 ja painotettavien 9,66.

Samana pävänä olin Tirpan kanssa kahden tunnin maastolenkillä. Mulla oli heppana Tomppa ja Tirpalla Raisu. Tarkoituksena oli selvittää minne eräs polku meidän koulumatkaltamme johtaa. No menimme selvittämään asiaa ja polku johti yhdelle metsätielle. Sitä kautta osasimme meidän vanhalle ala-asteelle ja päätimme piipahtaa siellä. Kotiin mentiin toista, lyhyempää metsäreittiä. Aikaa vierähti noin kaksi tuntia ja minulla oli vain kännykäni kamera, ja otettiin sillä pari kuvaa.
Lauantaina metsästin kavereilleni joululahjoja. Kävin ottamassa toiset korvareijät myös. Porissa oli Tuomaan markkinat ja väkeä oli tajuttomasti. Kaiken lisäksi näin kaupungilla neljä tuttua. Sain melkein kaiken ostettua, mutta en ihan. Pitää vielä maanantaina äkkiä kipaista kirjakaupassa^^

Tänään, eli sunnuntaina olinkin Tirpan kanssa katsomassa elokuvan Hobitti, Smaugin autioittama maa. Elokuva oli hyvä, käytii kattomassa se kaikenlisäksi HRF 3D:nä. Tosin ainut pieni miinus on se, että kolmas osa on pakko käydä katsomassa, koska elokuva loppuu melkein kesken lauseen. Okei, ei ihan, mutta täysin kesken jää. Mutta muuten tosi mielenkiintoinen elokuva.

Hyvää joulua kaikille!!!!!!!!!!!!!!!11!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti