maanantai 24. kesäkuuta 2013

Esteitten täyttämä viikko // Kooste

Linnki koosteeseen! Koska se ei halunnut löytyä....

Lol, mikä otsikko. Mutta todellakin, olen suurinpiirtein joka kerta hypännyt kun olen ratsastanut viime viikolla. Tämä viikko olisikin sitten tarkoitus olla täynnä kolukiemuroita. Mutta asiaan...

... Sunnuntaina 16.7. Tirppa tuli meille ja hypättiin sellasta kolmen esteen ravijumppasarjaa ja tasaokseria. Mää menin Vihjeellä ja Tirppa meni Aleksandralla. Okseri tais olla siinä korkeimmillaan jotain 70-80cm. Jossain kohtaa se tais vaihtuu viuhkaanki. Ei kuvia.

Maanantai aamuna 17.7. menin Tirpalle ja mukana kamerat+ Tomppa. Pystytettiin kentälle kaks sarjaa, joista toinen oli yhden asekeleen ja toinen kahden askeleen sarja. Tirppa meni Jumbolla. Oli oikeastaan tosi haastavat sarjat, koska kahden askeleen sarjassa mulla meni joko kas sipsutusaskelta tai yks valtava. Korkeus tais olla jotain siinä 20-80cm. Räpsittiin kuvia ja videoitiin. Teen tästä viikosta koosteen, laitan sen tänne (jos se on tullakseen) tai ainakin linkitän sen. Muokkaan otsikoon sitten, että: //Kooste.
Kahden aikaan kävin pyörähtämässä kotona syömässä ja suuntasin nokkani kohti Millan taloa. Raisu ja kamerat olivat matkassa mukana. Millalla mentiikin melkein sama tien hyppäämään pientä vesiestettä. Mää menin Raisulla ja Milla Demillä. Millalla on juuri laitettu uima-allas ja se on jouduttu tyhjentämään pariin kertaan. Joka kerran jälkeen Millan piha on lainehtinut. Se uima-allas oli tyhjennetty pari päivää sitten ja nurmikolla yhteen kuoppaan oli jääny n. 20cm vettä. Pystytettiin siihen este ja hypättiin sitä molemmista suunnista. Este oli 20-60cm korkee. Räpsittiin taas kuvia ja videoitiin. Vaikka nurmikko olikin aika liukas, kumpikaan ei silti kaatunut O.o. Mentiikin siitä sitte sisälle pelaamaan muuttuvaa labyrinttia.


 

Tiistaina 18.7. Milla ja Tirppa tulivat meille. Sekoiltiin siin jotain ja mentii ulos ratsastaa. Tirppa piti meille tuntia. Hypättiin neljän askeleen sarjaa, jossa toinen este oli viuhka ja toinen pysty, jossa oli kaks laatikkoo alla. Mää menin Lumikilla ja Milla meni Casilla. Mulla meni oikeesti ihmeen hyvin, tais olla niin, että en pudottanu kertaakaan :O. Esteet korkeimmillan 105cm. Tunnin jälkeen mää viel halusin juoksuttaa Milla ja Tirppaa ja pidin niille lyhyehkön jumppistunnin. Milla meni Casilla ja Tirppa Raisulla. Tein kolemn esteen jummpiksen ympyrälle ja sitte tein toisen sarjan, joka oli takotus mennä siten, että eka este mennään ravilla ja sen päällä nostetaan laukka ja seuraava este hypätään laukassa. Sarjan pituus oli yks askel. Räpsin vähän kuvia. Mentiin siitä sitte sisäl ja varmaanki pelaa muuttuvaa labyrinttii (joka on muute iha paras peli! xD)

Tyyli 10+++++

Tyyli ♥
Keskiviikko meni tallill ja torstai sit vaa jossain muus randoilus. Perjantaina 21.7. pyörähdin Tirpan kaa maastossa. En jaksanu ottaa kameraa mukaa. Mulla oli Raf ja Tirpalla Kingi. Kierrettiin sellanen random metsälenkki. Oli aika kurasta ja vaikkee kulkusta ku siellä oli joku ajellu tarktorilla ja kaatanu puita.

 
Lauantaina menin isän ja isän naisystävän kanssa Yyteriin. Siellä tuuli paljon ja siellä oli pikkanen aallokko. Vesi oli tosin aivan sika lämmintä. ''Uitiin'' siinä aaltojen lomassa, varmaanki 50m rannasta. Yyteri ei todellakaan oo mikään äkkisyvä ranta, vaan sellanen, että sadan metrin päästä ranassa saattaa viel yltää jalat pohjaan ja me siinä kahlailtiin aaltojen seassa, vettä reiden puliväliin. Lol.
Sunnuntaina 23.7. Milla ja Tirppa tuli meille ja mentiin ratsastaa. Mentiin jonkin sortin maastoesterandoiluu. Mää menin Tompalla, Milla Cassulla ja Tirppa Vihjeellä. Pystytettiin yhteen mäkeen este, et saatiin ylös ja ala sypy, yks este kahen puskan väliin josta oli aika tiukka käännös, ellei halunnu hypät seuraavan puskan yli, hyvimajan viereen kahen esteen kaartuva sarja joka oli loivaan ala/ylämäkeen. Hypittiin niitä siinä eka ykittäin ja mentiin kans jonkin sortin ratana lopuks. Esteet tais ol korkeimmillaan 60-70cm. Sit hypittiin lopuks yhen rehevöityneen kukkapenkin yli. Räpsittiin kuvia ja videoitiin vähä. Kerättiin esteet ja mentiin sisäl randoilee.


 
 
 
 
  

 
Kuten varmaa huomaatte, elkka on hiukka muuttunut, mutta toi yläkuva on liia iso, pitäs pienentää. Ylipäätään sen laatu on niin ♥ Jos jaksan tehä uuden nii varmaan teen, sillä en tykkää siit yhtään ku se on tollasta pikselimössöö :(

2 kommenttia:

 1. Toi vesieste on mahtava! Muuten ihania mini esteitä paitsi tossa tiistaissa alkaa näyttää jo esteiltä. hyvin meet:) Jäin seurailee kurkkaappa munki keppari blogi:)

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, onhan ne vähän matalia, mut en muist ees kaikkii kokeuksii... Mut joo, varmasti katon sun blogis :D

   Poista