sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hyviä tekosyitä ja kolukiemuroita

Ihan näin aluksi, että:


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
Joo, ensinnäkin viikko alko tosi laiskasti, en ees muista mitä tein maanantain. En ratsastanu, ku oli akilesjänne kipee, ni nilkkojen ojentelu oli vähän tuskast. Tiistaina menin Millalle ja siel oli myös Vilam ja kuoltiin kilpaa kauheettomas kuumuudes, käytiin Pappiksel uimas ja Millan uima-altaalla. Ei ratsittu ketään, poljin Millalta kotiin (matka jotain 8,5km). Keskiviikkona oli Tirpan kaa aamusti ja käytiin yhellä joella. Ajettiin sinnekki pyörill ja käytiin kahlailees. Mul oli Vihje ja Tirpalla Kingi mukan. Ei saatu ku yks normi kuva ku kamerast loppu akku :// Oltiin jotain puoltuntii ja lähettiin takasi.


Sit illemmalla mulla ja Tirpalla oli ratsastus. Lämpöä 30 astetta ja mää menin sellasseella pulerolla ponilla nimeltä Paukku, jolla on sellasseet karvajalat. Ja tunnin aiheena oli puomit. Siis vaikka oli kauhee helle, niin tunti meni hyvin, yllätyin kuinka vähän piti Paukkua patistaa eteenpäin.

Torstaina en tehnyt niin mitään. Perjantaina menin sitten aamusti ulos ratsimaan Lumikkia. En kuvannu tai mitään sellast. Menin kouluu yhel epätasasel nurmikentäl (jolla oonki koko viikon ratsastellu). Aiheena laukkanvaihdot ja vastalaukka. Kivasti meni. Kahen aikoihin menin Millalle. Mulla oli Tomppa ja Raf mukana. Oltiin heteken aikaa sisäl ja pelattiin Mario Karttia ku olin kotona unohtanu laittaa järkkärin akun lataukseen ja latasin sitä sitten Millalla. Mentiin ulos ja heitettiin kaikki hepat tarhaan. Ekana ratsittiin Tomppa ja Cassu. Mentiin pohkeenväistöjä ravissa ja käynnissä. Räpsittiin kuvia. Cassu tulee nyt mulle viikoks, ku Milla lähtee Posioon vaeltelemaan (riparille). Heitettiin hepat tarhaan ja vaihettiin ne Rafiin ja Demiin. Mentiin kaikissa askellajeissa temmonlisäys, akseleen lisäys, kootut ja lisätyt. Taas videoitiin ja räpsittiin kuvii. Sit mentiin lillumaan Millan uma-altaaseen ja meen isä tuli hakee mua.

Öööö.... Mitä?


Lauantai-aamuna heitin hepat tarhaan ja menin Tirpalle. Tehtiin vikoi tarkastuksiin meen leirii vaten. En oo pitäny siit isoo ääntä täällä, koska se on alkeisalkeisleiri, jonka jäsenten ikä on siinä 6-8 vuoden välissä. Joo, se on ensviiko maaanantaista tiistaihin ja sin tulee neljä tyyppii. Mentiin ulos ratsii Vihje ja Tirppa tais ratsii Aleksndran. Pidin siinä jotain super mielenkiintost tuntii, aiheena avot ja sulut. Kävästiin meillä hakees pari harjaa ja mentiin takas Tirpalle. Sekoiltiin hetki ennen  ku niillä oli ruoka ja mun piti lähtee. Milla tuli meille joskus jälkeen kuus. Lauantain ei enää ratsittu, mut hepat oli ekan yön kokonaan ulkon, onneks ei satanu. Illalla tehtiin varusteita. Mää tein yhet uudet valkoset irrotettavat ohjat, kavensin Lumikkin riimun ja korjasin Vihjeen suitset. Milla täytti Tompan uuskis ja teki sille uudet suitset. Alotin tekee myös sin leiril myyntisuitsii. Mentii puol kahelt nukkuu ja herättiin puol kymmenen ja kymmenen välis. Syöpöteltiin aamupala ja jatkettiin varusteiden tekoo. Mää loppuenlopuks tein valkosen riimun ja suitset vininpunasil pehmustil ja valkosen rintaremmin ja riimunnarun. Mentiin ulos joskus yhen aikaan. Ratsittiin eka Demi (joka lähtee viikoks Tirpalle) ja Raf. Mentiin pohkeenväistöjä käynnissä, ravissa ja laukassa, piaffea ja passagea ja laukkapiruetteja. Sit siinä lopussa mentiin viel Milla suunnittelema koulurata, joka sisälsi vähän kaikenlaista jännää. Räpsittiin kuvia. Käytiin syömäs ja tultiin jatkaa ridausurakkaa. Mentii Raisulla ja Tompalla niin perus tunti ku olla ja voi. Ei ees kuvattu. Mää menin Raisul ja Milla fiilisteli Tompan uusil koulusuitsil. Mentiin suunnanmuutoksii ja ympyröt ehkä puoltuntii ja loppukäynnit käytiin kävelees paljain jaloin tiellä xD. Mentiin sisälle ja pelattii muuttuvaa labyrintii kunnes Millaa tultiin hakee. Mää lähin siitä vielä Casin (joka sekin tulee mulle viikoks) kaa maastolenkil.Ei kareaa mukana. 
Näin loppuun, että mulla on talli täynnä nytku siel o seittemän heppaa, joten laitan Raisun ja Tompan kesälomalle täks viikoks.

2 kommenttia: