sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hiihtoloman kuulumiset ja vähän muuta ;)

Koskakohan olen tännekkin viimeksi kirjoittanut... En jaksa muistaa. Mutta mutta, nyt olen tehnytkin jotain, joten aihetta kirjoittaa :DD

(Koska olen laisa ihminen postaus yltää kahen viikon takasesta ridauskerrasta tähän viikkoon)

6.2. Tungin itseni Viltsuhille. Sinne tuli mun matkassa myös Tirppa ja myöhemmin Milla. Milla piti meille öh... randomihkon tunnin. Koska kukaan meistä ei ollut ratsastanut hetkeen niin oli ihan mukavaa tehdä kaikkea ihan päätöntä (mm. ravata aivan kantapäät edellä ja laukata takaperin...xD). Mää menin Vihjeellä, Viltsuh Sprylla ja Tirppa Sirulla. Kello oli jo sen verran että valoa ei ollut tapeeksi hyvien kuven ottoon, joten pahoittelen kamerani super laatu kuvausta salamavalossa.

Maailmanympärysmatkaa tekemässä

11.2. Olin Tirpan, Tirpan pikkusiskon ja sen kaverin kanssa ratsastamassa. Hypättiin esteitä ja mä olin hypännyt viimeksi viime vuonna, niin ei menty mitään korkeita, mää taisin hypätä korkeintaan 70cm. Menin Tompalla (muitten heppoja en muistakkaan x)). En ottanut kameraa, joten ei kuvia.

15.2. Menin Millalle ja Viltsuh tuli sinne myös. Ratsastettiin Cas ja Lumikki. Hypättiin sellasta sarjaa, että este --> yks laukka-askel --> puomi --> yks laukka-askel --> este. Ei taaskaan hypätty kuin korkeintaan 70cm. Viltsuh piti tunta ja räpsi kuvia.Hani <3Hiihtolomalla en ole oikein tehnyt mitään muuta mainittavaa, kuin olin 19.-21.2. Millan kanssa Sappeella laskettelemassa. Vitsi se oli hieno paikka. Mä en ole käynyt koskaan missään Levillä tai missään muuallakaan yhtään isommassa laskettelukeskuksessa paitsi kerran Ellivuoressa. Laskettiin keskiviikkona 2h ja torstaina 4h. Molemmat mentiin suksilla ja Milla oli laskenut viimeksi kolme vuotta sitten. Mää (ihme kyllä) en kaatunut kertaakaan. Perjantaina piti mökin avaimet (ja mökki) luovutaa jo klo 12.00 ni ei menty mäken lainkaan. Mutta oli ihan tajuttoman hieno paikka, suosittelen :DD

Tänään 23.4. olin Tirpan pikkusiskon (ja Tirpan) ''kisoissa''. Siel oli myös Viltsuh, Milla ja Tirpan pikkusiskon kaks kaverii. Ei ollu muuta kuin yks esteluokka joka oli tyyliluokka ja siinki sai päättää ite mitä korkeut hyppäs. Kaikil oli vain ykssii heppa mukana. Mää menin 40-50cm, kuten Milla, Tirppa ja Viltsuhkin. Tulin Lumikin kanssa toiseksi, johon olin tyytyväinen, Viltsuh tuli Hipulla ekaksi ja Milla Lillillä kolmanneksi. Sen jälkeen sekoiltiin jotai ja lähin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti