maanantai 13. toukokuuta 2013

Kerrankin astetta aktiivisempaa :--)

Juu, elikkäs olen tässä reilun viikon mittaan ratinut useampaankin kertaan :) Sää on ollut aivan ihana ♥ Varotan teksti- ja kuvapommista.

7.5. maanantaina suuntasin nokkani Tirpan kaa maastoon. Sillä tais olla Aleksandra (oi voi kun oon huono muisti kun enmuista :( ) ja mulla Vihje. Menin sillä Lumikin riimulla koska sen oma on aika... jännä. Pitäs tehä uus... Mut juu riimuratsastuksella mentiin yks metsälenkki. Siltä ratsastuskerralta ei kuvia. Keskiviikkona menin tallille Chapeliin. Oli 20 astetta lämmintä, menin Bonanzalla ja oli puomi tunti. Bonanza ei kaahannut, vaan meni aivan ihanasti ♥. Meen sillä tallin koulukisoihin ensviikon maanantaina :--) C-merkin koulurata ohjelmana. Toivottavasti sillon on hyvä sää ja Bonanza menee ihanasti :D

9.5. Olikin helatorstai, eli koululusta vapaata :--D Milla pyyhkäisi meille mukanaan Cas. Siinä mentiinki aika nopeesti ulos. Minä otin Tompan ja sille riimun+ohjat, koska Casillakään ei ollut suitsia mukana. Käytiin sekalainen maastolenkki lämpäks ja alettiin hyppäämään okseria. Pieni sadekuuro yllätti meidät ja menimme hetkeksi sisälle ja sateen loputtua palasimme vielä pomppimaan. Tältäkerralta tuli räpsittyy pari kuvaaki. Kerättiin esteet pois ja mentiin sisäl. Tehtiin Tompalle kauan suunniteltu häntä. Nyt meen tallissa on kolme hännällistä hevosta ja kaikki tällä hetkellä mun tallissa xD Katottiin siin samal Supernaturalii saksaks dupattuna, joka kuullosti välillä aika hauskalta. Deanin ja Samin ääneen tottu, mutta Casin ääni naurattaa vielki. Mentiin sit siin viel fiilistelee Tompal ja Raisul ennenku Millaa tultiin hakee.


 

Perjantaina en ratsastellu, mutta 11.5. lauantaina häippasi neljältä Tirpalle. Raf oli mukana ja päätettiin säätää jotain randomia koulua siin kentällä. Tirpalla oli Kingi ratsastettavana. Siis ku mun pihalla ei ole yhtään ruohokenttää, niin se on mulle luksusta kun saa mennä nurmella. Siinä sitten ilman kenkiä tapoin sukkani, mutta ihanaa oli :-) Menin jotain ihan omaai, koottua ja lisättyä käyntiä, piaffea, laukkapiruetteja ja vaihtoja+ sen C-merkin radan. Sit siin oli Tirpan pikkusisko ja sen kaveri hyppelemässä esteitä niin määki pompein siinä hiukka. Harmi vaa ku tolpat loppuu 80cm niin ei korkeempaa voinu men. Hyppäsin Jumbolla pikkasen, ku sehän on nykyään Tirpan heppa (mun entinen). Oli kyllä ihan kivaa pomppia sillä piiiiitkästä aikaa :D Siinä seiskalta hipsin kotiin ja jäin vielä metsään kuvailee pikkasen Rafia.
Tirpan heppa Vili 
Äitienpäivä meni normaalissa kyläilyn merkeissä. En ratsinut. Tänään taas menin Tirpan kaa maastoon sen samaisen metsälenkin kun Vihjeellä, tälläkertaa mukana Lumikki ja Tirpalla Jumbo. Ei kuvia tuolta ratikerralta.

Juu, pitkä postaus ku oli paljon kerrottavaa. No kokeilkaa selviytyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti