sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

'Hei beibi voitko kuvitella hän on spaceman?'

Lol, mikä ostikko (yhestä kappaleesta). Säälittävää, siis mul ei oikeesti never oo mitää hyvää otsikkoo. Jee ja kaiken lisäks oon ollu aivan sika laiska kirjottamaan tänne. Piti jo viime viikolla kirjottaa joku super lyhyt postaus siit leiristä, koska en kuvannu, mut enpähän jaksanu.
Leiriltä en ottanu ainuttakaan kuvaa, mut lyhyt selitys mitä tehtiin. Leiri oli 1.-2.7. ja sinne oli ilmottautunut 4 ihmistä, mutta loppuen lopuksi tunnilla pyöri kuusi tyyppiä. Leiriläiset+ Tirpan kaks serkkuu (jotaka tuli ''kuokkimaan''). Käytiin kaikki jutut pysähdyksestä myötälaukkaan ja pohkeenväistöstä asetuksiin. Esteissä käytiin läpi puomit ja hypättiin rataa ja sarjaa ja harjoteltiin laukanvaihtoa. Kaks koulu- ja estetuntia. Illala mentiin kahen leiriläisen kaa iltamaastoon. Teltassa nukkuminen oli... aika moi kokemus. Ei ollu kauheen kiva ku sillo alko sataa, mut teltta ei tulvinu. Aamusti oli kuheen kylmä. En ole mikää telttailija, en saanu nukuttuu melkeen yhtään :(

Saman viikon perjantaina lähettiin perheen kaa Itä-Suomimatkalle. Käytiin Seinäjoel maatalousnäyttelys. Matkassa oli kamera, mutta kuvasin ihan naurettavan vähän. Tultiin sieltä sitten tiistaina.
 

Keskiviikkona ennen ratsastusta ratsin Casin. Menin jotain koulun tapasta. Jotain siirtymisii ja herättelin jalkojani vähä. En menny mitenkään kovin vakavasti enkä vetäny mitään pitkää tuntii, menin varmaan jotain 30min.. Illalla oli sitten oikeilla hevosilla ridaus. Menin Bonanzalla. Tunti meni vaikeuksien kautta lopulta hyvin.

 
Torstaina en tehnynyt mitään. Perjantaina menin Millalle vasta kuudelta. Käkytiin Prismassa ostaas mässyy ja mää ostin kans Sherlockin 2. tuottarin. Lauantai-aamuna ratsittiin Cassu ja Cas. Mää menin Cassulla ja Milla Casilla. Hypätiin okserii ja trippelii. Mentiin joain päälle puol tuntii. Räpsittiin kuvia. Okseri oli korkeimmillaan 90cm. Kokeiltiin myös trippeliä, joka oli 90cm korkee, mut ei päästy yli. Ratsimisen jälkeen mentiin PoPaRille jostsa voitte lukea enemmän täältä. Mentiin sinne ylipäätään pitkästä aikaa ja viel pidemmästä aikaa mentiin Pontsolla. Oli kyl ihan sika kiva mennä Pontsolla pitkästä aikaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti