sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tuulen viemää

Lol, mikä otsikko xD Joo, viikko on menny tasasesti, ei mitä ihmeempää oo ollu.

Maanantaina olin Tirpan kaa ja ratsittiin. Mää menin Lumikilla ajatuksena treenata Mochin kisoja varten. Tirppa meni Kingillä. Hypättiin kahen kolmen askeleen sarjaa, joka oli korkeimmillaan 105cm. Mää ylitin sen ja vielä 110cm, mut en sit enää päässy sarjan b-osaa yli xD Napattiin pari kuvaaki.Perjantai-päivällä Viltsu tuli meille ja katteltiin Sherlock BBC:tä. Illalla Viltsun lähdettyä menin ratsastamaan Rafin. Menin koulua. Treenasin küria Mochin kisoihin, mut pieni sadekuuro yllätti ni en sitä loppuun asti saanu viel hiottuu. En ees jaksanu ottaa kuvia, tuntu muutenki niin lennottomalt ja temmottomalt ratsastus.

Lauantaina olin Millan ja Viltsun kanssa jazzeilla. Käytiin sit kans melkeen kaikis Ison Karhun vaatekaupois, mut ainut vaatekkapale joka tarttu mukaan oli yhen sortin huivi. No, käytiin syömäs Subilla ja sekoiltiin kaikkee.

Sunnuntaina mun ja Millan oli tarkotus mennä Pontsolle, mut ku sen omistaja ei vastannu ni meninkin site 12.00 Millalle. Pelattiin muuttuvaa labyrinttii ja sen jälkeen mentiin ulos. Milla meni Casilla ja mää menin Vihjeellä. Meen pit hypätä neljän esteen rataa, joka olis metrin, mutta tyssäs johonki 70cm:tiin, ku jalkoja ei jaksettu yksinkeratsesti nostaa tarpeeks. Kaiken lisäks tuuli ihan jäätävästi. Räpsittiin jotain kuvii ja tälleen. Oon osallistmassa-, tai paemminkin olin osalistumassa Mochin kisoissa 100cm tyyliluokkaanm, mutta taidan perua osallistumiseni...

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En ees tajunnu xD Milla söpösteli ja otti ton kuvan ku me pelattiin muuttuvaa labyrinttii :p

      Poista