sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Laiska viikko...

Juu kuten otsikko kertoo, en oo koko viikkona ratsinu ku kerran O.o... Sit tein täs uuden hevosen valmiiks, jota oon tehny vaivaset kuukauden. Kyllä teen hevosia aivan järkyttävän hitaasti valmiiks, mutta elmäm on ;)

Kuitenkin, asiaan, tiistaina 9.4. Milla tuli meille joskus viiden aikaan. Olin sitä ennen mennyt Lumikilla koulua ja treenasin küriam, jota en kuitenkaan kuvannut. Lumikki meni hyvin taivuttelin paljon lämpässä ja sit aloin menemään. Milla tuli siinä kun olin lopettelemassa, nin etttä sai vähän kuvia. Tämän jälkeen pidin Millalle hyvin luhkäsen ja kevyen koulutunnin, jonka jälkeen menimme sisälle.

Lauantaina 13.4. menin Millalle yöks. Sillon sato ja kävimme lenkittämässä Hanin ja menimme sisälle tekemään Rafaelia. Sainkin sille silmät siaraimet ja korvat ja harjan alkuun. Aamulla sitten tein harjan ja näin koko pollen loppuun. Olen tyytyväinen vaikka se onkin vähän vino. Sain sille Hönön vanhat suitset ja riimun matkaan. Sunnuntaina sitten lähdimme PoPaRille, eli Pontsolle. Menimme Pontsolla 'maastoon' eli läheiselle akealle ratsastelemaan. Sieltä sitten kotiin Millan kautta ja pari kaverii tuli kylään ni en ehtiny testiratsastaa Rafaelia...
Ja muuten sain sen hevosmessuvideon valmiiksi, laitan sen tähän :D Nauttikaa tai jotain x''D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti